Öppettider

Hos oss kan du som medlem träna mellan 05:00 - 24:00.
Allt som behövs är ett medlemskort och en öppningstagg. Se nedan för priser.

Priser

Juniorer/pensionärer                  Seniorer                      Familj (Samma adress och familjeanknytning)
Månad 220 kr                             330 kr                         550 kr
Halvår 935 kr                            1650 kr                        3000 kr
Helår 1650 kr                            2750 kr                        4500 kr

Öppningstagg (engångsavgift när man blir medlem för första gången):     100 kr

Företag och andra föreningar som önskar bli fakturerade skickar ett mail till kassören, kassor.haboatletklubb@gmail.com. Mailet måste innehålla faktureringsadress, hur många som ska träna samt hur många öppningstaggar ni behöver. Efter att kassören har svarat på mailet med en faktura (1-2 dagar) så är ni välkomna ner till lokalen måndagar 18-20 för att få era medlemskort samt öppningstaggen/taggarna.
 
Receptionen är endast bemannad måndagar 18-20. Vid stora helger kan öppettiderna ändras. Håll koll på vår Facebooksida för sådan information. För att kunna komma in och träna så behöver du även köpa en öppningstagg som kostar 100 kr. Har du inte möjlighet att komma in mellan dessa tider på måndagar så skicka ett meddelande till oss på vår Facebooksida för snabbast svar så kan vi göra upp om en tid som passar dig. 

För att träna hos oss måste du har fyllt 15 år. Om du är under 15 år så är du självklart välkommen till lokalen i sällskap av förälder eller äldre syskon. 

Efter ingånget avtal kommer föreningen att registrera dig i två dataregister samt med manuella medlemskort och detta avtal.
1. Riksidrottsförbundets nationella register Idrottonline.
2. Föreningens register till inpasseringssytemet (avser medlem som har köpt Tagg).
3. Manuella medlemskort som är underlaget till uppgifterna i Idrottonline.

Som betalande medlem har Du följande rättigheter.
 Bedriva träning i lokalen mellan kl. 05:00-24:00
 Medverka på föreningens årsmöte.
Du som medlem har följande skyldigheter.
 Om det är få personer kvar när du avser att lämna lokalen måste du kontrollera att någon av dessa har öppningstagg. Har de inte det måste de lämna lokalen tillsammans med dig.
 Om du lämnar lokalen som sista person ska du alltid aktivera larmet. Glöm inte att kontrollera att fönster och dörrar är stängda.
 Du som medlem har ingen skyldighet att öppna dörren för någon annan.
 Om du öppnar dörren för någon har du skyldighet att kontrollera medlemskort på den person som vill in. Har personen inte medlemskort så ska den avvisas och hänvisas till receptionens öppettid eller styrelsemedlem.
 Det är absolut förbjudet att ta med sig träningskompisar som inte är medlemmar.
 Du är skyldig att ha med dig giltigt medlems/träningskortet när du vistas i lokalen då medlemskontroller kommer att genomföras.  

För köp av kosttillskott så är det bara säga till någon i styrelsen när denne är nere och tränar så säljer vi det som du önskar köpa. 
Vi säljer Tyngres sortiment och håller samma priser som deras web-butik. Säger du till oss att du vill handla så får du dina produkter direkt och slipper vänta 1-3 dagar på leverans.

Vi har även en varuautomat fylld med Nocco, Barebells och Vitamin Well där du kan handla dricka, shakes samt proteinbars.

 

Tyngre Vassleprotein       199 kr
Tyngre Kasein                 219 kr
Tyngre Kreatin                119 kr
Tyngre PWO                   299 kr
Tyngre Massa                 419 kr
     Tyngre BCAA                  239 kr